Op zoek naar hoeveel kost een iphone?

hoeveel kost een iphone
Bestel iPhone SE Apple BE.
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone SE werken met een nanosimkaart van een ondersteunde netwerkaanbieder. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone SE werken op een groot aantal LTE-netwerken over de hele wereld; neem voor meer informatie contact op met de netwerkaanbieder.
iPhone Apple BE.
Zoek de iPhone die bij jou past. Een compleet nieuwe wereld om je heen. Ga voor een compleet andere manier van werken, leren, spelen en kijken naar de buitenwereld. iPhone is al berekend op de ARapps van de volgende generatie.
Koop iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple BE.
Als je bijvoorbeeld een grote muziek of fotobibliotheek of veel apps hebt, kun je het best een iPhone kiezen met een grote opslagcapaciteit. Download je juist weinig apps of maak je zelden een foto of filmpje, dan is een iPhone met een kleinere opslagcapaciteit waarschijnlijk de beste keuze.
Iphone 6.
Het nieuwe iSight 8MP-fototoestel met Focus Pixels en met automatische en continue videoscherpstelling. Meer dan alleen een keuze. 55, inch HD Retina-display of 47, inch HD Retina-display. Zilver, spacegrijs of goud. 16GB, 64GB of 128GB. Welke iPhone past het best bij jou?
Koop iPhone 8 en iPhone 8 Plus Apple BE.
Moet ik een langetermijncontract afsluiten voor mijn iPhone? Als je op apple.com een iPhone zonder simkaart koopt, kun je zelf een netwerkaanbieder kiezen en op elk moment van aanbieder veranderen. iPhone is mogelijk voordeliger als je m in combinatie met een abonnement rechtstreeks bij een netwerkaanbieder aanschaft.
iPhone is veel goedkoper in de VS: is het toestel daar kopen. Het Nieuwsblad.
Geen wonder dat veel landgenoten naar de VS trekken om hun toestel te kopen, want daar kost het omgerekend slechts 839 euro. Of is een reis voor een iPhone toch een slecht idee? Apple-CEO Tim Cook pakte er dinsdagavond graag mee uit: de nieuwe iPhone X zal 999 dollar kosten.
Bestel iPhone X Apple BE.
Moet ik een langetermijncontract afsluiten voor mijn iPhone? Als je op apple.com een iPhone zonder simkaart koopt, kun je zelf een netwerkaanbieder kiezen en op elk moment van aanbieder veranderen. iPhone is mogelijk voordeliger als je m in combinatie met een abonnement rechtstreeks bij een netwerkaanbieder aanschaft.
Hoeveel kost een iPhone overal ter wereld? Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Hoeveel kost een iPhone overal ter wereld? 05/12/2013 om 1025: door ast Print Corrigeer. Foto: Mobile Unlocked. In België kost een nieuwe iPhone 5S een fikse 699 euro. Maar hoeveel kost diezelfde Apple-smartphone in andere landen?
Prijzen nieuwe iPhone X nu ook bekend en ze zijn nog hoger dan gedacht.
En die geruchten zijn gisteren bevestigd, want de goedkoopste iPhone X kost inderdaad 999 dollar. Maar wat zullen we moeten betalen bij ons? Nog een stukje meer zo blijkt. De Amerikaanse prijzen zijn namelijk altijd zonder taksen. Voor een iPhone X 64 GB betaal je in België 1.159 euro, voor de versie met 256 GB betaal je 1.329 euro.
IPhone 5 kopen? Lage prijs: aanbiedingen op BESLIST.be.
GSM Apple Smartphone Bluetooth. De refurbished Apple iPhone 5 16GB is een oogstrelend toestel met krachtige specificaties waaronder een prachtig 4 Retina display, snelle 13, GHz Dual core processor en spectaculaire 8 megapixel Full HD camera. In combinatie met iOS zorgt dit voor een unieke smartphone ervaring!

Contacteer ons